Eski Foca ved Egeerhavet - sett fra sjøen

John's Flats har som mål å tilby en uforglemmelig, avslappet og tilpasset ferie. Vi har et stort utvalg boliger som vil passe for enhver smak, fra rimelig til luksuriøst, og enten dere utforsker verden på egenhånd eller om dere gjerne vil passes på og skjemmes bort.


Vi startet John's Flats for omtrent et kvart århundre siden, i 1992, og hadde allerede da rimelig god peiling på hva våre gjester ønsket seg. Med unntak av Lavinya Hotell har vi ingen heltidsansatte eller mellommenn, noe som muliggjør lave kostnader, som igjen gjør at vi kan holde rimelige priser.

Vi tilbyr en trygg base der du kan slappe av og nyte ferien. Alle bostedene har balkonger/terasser, ventilatorer, fullt utstyrt kjøkken som standard. De fleste stedene har også klima-anlegg, radio, sat. TV, vaskemaskin og oppvaskmaskin. Noen bosteder har svømmebasseng, og stadig flere tilbyr også internettilgang (wi-fi).

Vi er klar over at "uni-size" ikke passer for alle, og vi har vel noen av de lengste sengene i Foça - over 2 meter lange! Vi bruker dobbelt vindusglass i soverommene mot støy utenfra, og vi er helt klar over at ferien kan bli ødelagt hvis ikke myggnettingen sitter godt. For de som ønsker å skjemmes bort, kan vi ordne med klesvask, rengjøring og ferdige måltider levert på døren, uten at det koster for mye. Hvis du er ute etter litt ekstra luksus, se hva Lavinya har å tilby - bare si fra hva du ønsker.

Vårt stjernesystem gjør at du kan velge det prisnivået du ønsker, og våre høysesong-priser holdes bare i månedene juni - august. På våre nettsider vil du kunne finne mange detaljer og bilder. Vi sjekker hvert sted også grundig når de klargjøres for mottak av nye gjester.

Vi er stolte av vårt gode renommé, og vi har alltid hatt som mål at fra det øyeblikk du kommer inn i et av våre bosteder, skal du vite at du vil bli tatt godt vare på av våre vennlige representanter.